HR  EN

MONTAЖ$TROJ ZAPOŠLJAVA

08/12/2014

MONTAЖ$TROJ ZAPOŠLJAVA

Ako vas pored umjetnosti zanima i društveni angažman u zajednici u kojoj živite -

POSTANI NOVI DINAMO U 25 GODINA STAROM STROJU!

Jeste li spremni suočiti se s produkcijskim, komunikacijskim, organizacijskim, koordinacijskim aktivnostima pa čak i obimnom administracijom? Jeste li spremni zagristi u izazove nezavisne kulture? Tražimo producenta/producenticu koji/koja želi raditi na projektima sa raznolikim zahtjevima upoznajući pri tome uvijek nove ljude, društvene skupine i drugačije produkcijske modele. Tražimo producenta/producenticu koji/koja svojom energijom, predanošću i radnom disciplinom može doprinijeti daljnjem djelovanju Montažstroja. Ako svojim višestrukim sposobnostima odgovarate opisu ovog dinamičnog radnog mjesta, prijavite se za ovaj posao.

1. Uvjeti za pristup natječaju:

• Upućenost u MONTAЖ$TROJ-evo djelovanje te u njegovu umjetničku i društvenu misiju.
• Posebna motivacija za rad unutar društveno-angažiranih projekata. Poznavanje nezavisne i institucionalne kulturne scene u Hrvatskoj i modela njihovih funkcioniranja.
• Poznavanje rada na računalu, korištenja društvenih mreža i drugih suvremenih komunikacijskih tehnologija.
• Poznavanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu uz istaknute komunikacijske vještine.
• Najmanje dvije godine radnoga iskustva u provedbi kulturnih projekata (s naglaskom na kazališnu, filmsku i izvedbenu umjetnost) ili drugih vrsta javnih projekata (medijskog, zagovaračkog i društveno angažiranog usmjerenja).
• Sposobnost prilagodbe timskom radu kao i samostalnom izvršavanju zadataka s povećanom odgovornosti.
• Spremnost na brzo učenje te prilagodbu dinamičnim produkcijsko-umjetničkim izazovima.
• Predanost i disciplina u izvršavanju zadataka unutar unaprijed dogovorenih rokova.

2. Opis radnog mjesta:

• Praćenje i poznavanje javnih natječaja za sufinanciranje ili donacije kulturnih projekata.
• Pisanje projektnih prijedloga i izrada dokumentacije u svrhu prijave projekata na natječaje.
• Pisanje financijskih i programskih izvještaja o radu MONTAЖ$TROJ-a i o realiziranim projektima.
• Ugovaranje uvjeta rada s vanjskim suradnicima (pisanje i provedba ugovora).
• Službena korespondencija sa drugim institucijama ili organizacijama civilnog društva ili nezavisne scene u svrhu uspostavljanja partnerskih odnosa na pojedinim projektima.
• Pronalaženje i priprema tehničkih produkcijskih rješenja u provedbi projekata (osiguravanje potrebne opreme, odgovarajućih prostora za provedbu pokusa, planiranih termina pokusa i sl.).
• Koordinacija velikog broja suradnika u provedbi projekata te sudjelovanje u organizaciji javnih događaja u produkciji MONTAЖ$TROJ-a (predstave, performansi, tribine i sl.).
• Ugovaranje gostovanja predstava i performansa u produkciji MONTAЖ$TROJ-a s drugim organizacijama na domaćoj i međunarodnoj kulturnoj sceni. Organizacijske aktivnosti vezane uz provedbu takvih gostovanja.
• Distribucija MONTAЖ$TROJ-evih filmskih projekata na međunarodne filmske festivale te prijava takvih projekata na razne razvojne radionice ili koprodukcijske forume.

3. Prednost će imati kandidati/kandidatkinje koji/koje:

• Imaju visoku stručnu spremu ili specijaliziranu edukaciju vezanu uz provedbu kazališnih, filmskih i medijskih projekata.
• Imaju vozačku dozvolu B kategorije.
• Poznaju zakonske odrednice o računovodstvu neprofitnih organizacija.

4. Upute za pristupanje natječaju:

• Motivacijsko pismo koje sadržava opis motiviranosti za rad u MONTAЖ$TROJ-u na radnom mjestu producenta/producentice.
• Životopis kojim se potvrđuje ispunjenje svih uvjeta natječaja te posebice dosadašnje radno iskustvo.
• Najmanje dva pisma preporuke od dosadašnjih poslodavaca i/ili kontakt najmanje dva poslodavca koji nam mogu iskazati preporuku o dosadašnjem radu (naznačiti ime i prezime, organizaciju u kojoj ta osoba djeluje te telefonski i e-mail kontakt).

5. Selekcijski proces:

Natječaj za zapošljavanje producenta/producentice otvoren je do 17. prosinca 2014. godine.
Kandidati/Kandidatkinje trebaju poslati svoje prijave na e-mail adresu info@montazstroj.hr s naznakom „Prijava za posao“. Nepotpune prijave neće se razmatrati.
Kandidati/Kandidatkinje prijavljeni na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete bit će pozvani na razgovor s naknadno utvrđenim terminom u periodu između 18. i 21. prosinca 2014. godine. Cilj susreta jest upoznavanje s kandidatom/kandidatkinjom kao i s njegovom/njezinom motivacijom za ovaj posao. Za najbolje kandidate/kandidatkinje bit će provedeno testiranje u vidu praktičnih zadataka čiji će sadržaj i vremenska dinamika biti određeni nakon 5. siječnja 2015. godine.

TRIBINA »Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija«

TRIBINA »Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija«Živimo li uistinu u doba radikalizacija?  Kolektiv MONTAЖ$TROJ i Zagrebačko kazalište mladih vas pozivaju na tribinu o mladima, našem i globalnom društvu, kritičkom obrazovanju i horizontima budućnosti koja će biti održana u dvorani Miška Po...

27/01/2019više...

NATJEČAJ #mladezbezboga

NATJEČAJ #mladezbezbogaKoji riff svira mladež bez Boga? Na koji beat repa mladež bez Boga? Na koji bpm pleše mladež bez Boga?  — Reci! Pokaži! Otpjevaj! Zasviraj! Programiraj! MONTAЖ$TROJ, Zagrebačko kazalište mladih, PDV i Ravno do dna pozivaju te da napravi&scaro...

13/11/2018više...

PREMIJERA PREDSTAVE MONTAЖ$TROJA O KRLEŽI!

PREMIJERA PREDSTAVE MONTAЖ$TROJA O KRLEŽI!Umjetnički kolektiv Montažstroj predstavlja premijernu izvedbu predstave "Krleža, ili što su nama zastave i što smo mi zastavama, da tako za njima plačemo" redatelja Zlatka Pakovića. Premijerna izvedba održat će se 6. srpnja, a reprizna 7. srpnja 2018. godine, u Leksikografs...

02/07/2018više...

PROSLAVA

PROSLAVADana 18. prosinca 2017. godine prijatelji i suradnici umjetničkog voditelja Montažstroja, Boruta Šeparovića, održali su proslavu Šeparovićeva 50. rođendana. Proslava je sama po sebi bila performans, jedinstveni doživljaj za uzvanike i publiku. Na proslavi su prikazani multimedijalni &S...

18/12/2017više...

PERFORMANS POSVEĆEN OKTOBRU

PERFORMANS POSVEĆEN OKTOBRUDana 7. studenoga 2017. godine, Borut Šeparović, umjetnički voditelj Montažstroja, izveo je povodom stote obljetnice Oktobarske revolucije svoje performanse na ulicama Sankt-Petersburga. Šeparovićevi performansi inspirirani su djelom Kazimira Maljeviča „Crvena konjica“. Per...

07/11/2017više...

IZLET U RUSIJU

IZLET U RUSIJUDana 1. studenoga 2017. godine Borut Šeparović, umjetnički voditelj Montažstroja, započeo je svoj posjet Ruskoj Federaciji povodom stote obljetnice Oktobarske revolucije. Borut Šeparović je na rusko tlo sletio u zračnu luku Šeremetjevo i to u 15 sati po moskovskom vremenu. Borut...

01/11/2017više...

MONTAŽSTROJ U RIJECI: DEBATA O POBAČAJU ZA SIROMAŠNU DJECU!

MONTAŽSTROJ U RIJECI: DEBATA O POBAČAJU ZA SIROMAŠNU DJECU!Nakon premijerne izvedbe u Zagrebu, multimedijalni događaj LJUBAV & EKONOMIJA gostuje u Rijeci. Posjetite Art-kino 27. rujna 2017. godine s početkom u 20 sati, a osim kulturnog iskustva, vaš će dolazak imati i humanitarni učinak. LJUBAV & EKONOMIJA je dio većeg Montažstrojevog projek...

20/09/2017više...

IN MEMORIAM

IN MEMORIAMDanas, 8. lipnja, Ante Perković bi proslavio svoj 44. rođendan. Projekt Cijankalij §218 započeli smo i gotovo dovršili s Antom kao autorom i izvođačem. Projekt završavamo posvetom upravo Anti, 11. lipnja 2017. godine. Na stranici cijankalij.montazstroj.hr objavljena demo verzija g...

08/06/2017više...