MONTAЖ$TROJ! LIVE

U lipnju 1992. godine, neposredno nakon Thompsonovih "Čavoglava" sa Dinom Dvornikom na bubnjevima, a prije “Mojoj majci” od Prljavog kazališta - glazbeni hit CROATIA IN FLAME odjekivao je dvoranom Eissporthalle u Frankfurtu na koncertu za hrvatsku dijasporu.

MONTAЖ$TROJ LIVE! je bio glazbeno-scenski projekt kreiran za plesne klubove i velike koncertne dvorane. Nastao je suradnjom MONTAЖ$TROJA i glazbenika Hrvoja Crnića Boxera koja je rezultirala sa više maxi-singlova te glazbenim albumom DYNAMO. Koreografija za ansambl sastavljen od 4 plesača i 4 plesačice spajala je sportski pokret, plesne pop-trendove sa MTV-a, te svojevrsnu plesnu biomehaniku. MONTAЖ$TROJEVI plesači u kombinaciji s glazbenom izvedbom Hrvoja Crnića Boxera činili su jedinstveno scensko iskustvo kojem je prisustvovalo 10.000 gledatelja u Frankfurtu.

Materijali

Izvedbeni podaci

Režija i koreografija: Borut Šeparović / Glazba: Hrvoje Crnić Boxer / Izvođači: Gordan Bosanac, Srećko Borse, Josipa Bronić, Damir Klemenić, Ivana Muller, Sinisa Pahić, Petra Senjanović, Jasna Vinovrški, Hrvoje Crnić Boxer / Produkcija: MONTAЖ$TROJ