NASTAVAK PROJEKTA “OBILAZAK” – PRIJAVITE SE ZA BUDUĆE DOGAĐAJE!

Uspjeh prethodnih obilazaka Sveučilišne bolnice u Zagrebu, održanih 18., 19., 25. i 26. studenog, potaknuo je umjetnički kolektiv Montažstroj da nastavi s ovim jedinstvenim događanjem. Pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave za buduće obilaske, koji će biti organizirani čim se skupi dovoljan broj prijava.

Montažstroj s ponosom nastavlja s projektom “OBILAZAK”, inovativnom kombinacijom storytellinga, kazališnog performansa i povijesne rekonstrukcije, koju vodi Borut Šeparović. U ovom jedinstvenom projektu, posjetitelji će biti vođeni kroz nedovršenu Sveučilišnu bolnicu u Zagrebu, koja služi kao živa scenografija. Ovo putovanje kroz 222.000 kvadratnih metara betonskog labirinta ne samo da oživljava povijest bolnice, već i potiče refleksiju o složenoj povijesti i tranzicijskom razdoblju Hrvatske.

Kako se Prijaviti:

Pošaljite svoje podatke (ime, prezime, adresa, telefon) na obilazak@montazstroj.hr. Datum obilaska bit će određen na temelju broja prijava i zainteresiranih.

Detalji o Obilasku:

Obilazak pod stručnim vodstvom traje otprilike tri sata. Tokom obilaska, istražit ćete tajne nedovršene Sveučilišne bolnice u Zagrebu, uključujući operacijske dvorane, atomska skloništa i sobe za pacijente, završavajući s nezaboravnim pogledom na Zagreb s krova zgrade.

Sudionici će tijekom ovog putovanja doživjeti jedinstven uvid u povijest i izazove koji stoje iza izgradnje ovog monumentalnog objekta. Upoznajte se s kompleksnom poviješću i arhitektonskim izazovima ovog nedovršenog zdravstvenog objekta .

Važne Napomene:

Obavezno je potpisivanje izjave o ulasku na vlastitu odgovornost. Za obilazak je preporučljivo obući se toplo i udobno, s naglaskom na čvrste i vodootporne cipele. Obilazak se održava bez obzira na vremenske uvjete.  Tijekom obilaska pratite upute vodiča i ne odvajajte se od grupe.

O Plaćanju:

Zadržavamo našu politiku “Plati koliko želiš” (PWYW), osiguravajući time da svatko ima priliku biti dio ovog jedinstvenog iskustva. Sve prijave su nam važne, a posebnu pažnju posvećujemo onima koji mogu doprinijeti više. Vaša podrška je esencijalna za razvoj i održavanje kvalitete naših obilazaka.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas na obilazak@montazstroj.hr

Arhiva

Novosti