POSLJEDNJA PREZENTACIJA PROJEKTA “BUDUĆNOST JE SADA”

Datuma 31. svibnja 2013. godine održana je posljednja prezentacija u sklopu projekta BUDUĆNOST JE SADA. Tajna lokacija održavanja prezentacija bila je Hrvatska gospodarska komora u čijim je prostorijama od 8. svibnja do 31. svibnja održano ukupno 12 prezentacija.

Datuma 31. svibnja 2013. godine održana je posljednja prezentacija u sklopu projekta BUDUĆNOST JE SADA. Tajna lokacija održavanja prezentacija bila je Hrvatska gospodarska komora u čijim je prostorijama od 8. svibnja do 31. svibnja održano ukupno 12 prezentacija. U sklopu tribine na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje 28. svibnja održana je i 13. prezentacija scenarija budućnosti.

Ukupno 13 prezentacija okupilo je 230 osoba koje su umjesto kupnje ulaznice novcem na mjesto prezentacije donosile točno određene namirnice, alkoholno piće ili pak vlastiti tekst na temu vizije budućnosti. Uradci svih posjetitelja koji su se odlučili za pisanje tekstova u razmjenu za sudjelovanje na prezentaciji nalaze se na blogu MONTAЖ$TROJ-a.

Interaktivan odnos s posjetiteljima prezentacije te mogućnost daljnjih diskusija i rasprava još uvijek se odvija kroz zatvorenu grupu na Facebook-u u koju su pozvani svi posjetitelji koji su svjedočili prezentacijama projekta BUDUĆNOST JE SADA. Nakon više od 7 mjeseci od njegova početka, projekt BUDUĆNOST JE SADA je došao do svoga uspješnog svršetka.

Arhiva

Novosti