“POTROŠENI” U PROGRAMU KINEDOK-A

Dokumentarni film POTROŠENI početkom ove godine uvršten je u program jedinstvene alternativne distribucijske platforme KineDok koji služi povezivanju publike i autora kreativnih dokumentarnih filmova u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj.

Dokumentarni film POTROŠENI početkom ove godine uvršten je u program jedinstvene alternativne distribucijske platforme KineDok. Riječ je o pilot projektu pokrenutom od strane češkog Instituta dokumentarnog filma u kojem sudjeluju zemlje centralne i istočne Europe.

Fokusiran na alternativne kanale distribucije dokumentarnih filmova, KineDok služi povezivanju publike i autora kreativnih dokumentarnih filmova u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj.

U okviru programa POTROŠENI će biti prikazani u alternativnim i art kinima te na lokacijama čija primarna funkcija ne uključuje filmske projekcije. Javne prikazivanja bit će praćena razgovorima i susretima s autorima filma, te raspravama i okruglim stolovima. Na ovaj će način KineDok zadovoljiti interese postojeće dokumentarne publike ali i potaknuti formiranje nove publike. Raspored projekcija možete pratiti na službenim internetskim stranicama KineDok-a.

Arhiva

Novosti