PREMIJERA JEDINSTVENOG KULTURNOG DOGAĐAJA “55+”

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Možemo li spasiti natruhe solidarnosti koje su ostale u našem društvu?

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Možemo li spasiti natruhe solidarnosti koje su ostale u našem društvu? Generacija 55+ u europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti pokazat će da još uvijek žele biti nositelji barem malenih društvenih promjena. Oni još uvijek žele, ako već nije kasno, ostaviti nešto dobro generacijama koje dolaze…

Generacija 55+ 23. i 24. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog po prvi puta će biti brutalno iskrena. Progovorit će o najvažnijim minutama svoga života ali će se obračunati i s desetljećima vlastite šutnje te će svjedočiti o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju. Oni koji su proživjeli 30 milijuna minuta i više, očekuju vas u Lisinskom. Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a svoje ulaznice možete nabaviti i online na sljedećim linkovima:

23. rujna 2012.

24. rujna 2012.

 

 

Arhiva

Novosti