PREZENTACIJA RADIONICA PROJEKTA “55+”

Unatoč ljetnoj vrućini, ekipa MONTAЖ$TROJ-eva projekta 55+ marljivo radi na pripremama prezentacije radionica na kojima su osobe starije od 55 godina sudjelovale posljednjih 6 tjedana.

7. srpnja u Međunarodnom centru za usluge u kulturi – Travno s početkom u 18 sati, održat će se prezentacija svih grupa projekta u kojima će generacija 55+ pokazati kako se snalazi u plesnim i dramskim izrazima, što su naučili u novo-medijskim radionicama te kakve su stavove artikulirali u grupnim razgovorima.

Prezentacija radionica predstavlja i početak intenzivnog rada na kazališnoj predstavi u kojoj će svatko od sudionika projekta dobiti točno onoliko sekundi koliko ima godina kako bi javnosti ispričali koje su najvažnije minute u životu. Premijerna izvedba kazališne predstave 55+ PIONIRSKO KAZALIŠTE zakazana je za 23. rujna a reprizna za 24. rujna 2012. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Čitav proces rada s osobama starijima od 55 godina bilježe kamere što će rezultirati jedinstvenim dokumentarnim filmom POTROŠENI.

Arhiva

Novosti