BEOGRAD SUPER SADA

BEOGRAD SUPER SADA je trotjedna radionica održana u Beogradu koja je uključivala različite govorne i tjelesne improvizacije.

BEOGRAD SUPER SADA je trotjedna radionica održana u Beogradu koja je uključivala različite govorne i tjelesne improvizacije. Osnovna premisa radionice bilo je stvaranje strukturiranih nasuprot potpuno improviziranih situacija kaosa i nereda. Projekt je zaključen s četiri javne participativne prezentacije zasnovane pretežito na improvizaciji. Javne prezentacije bile su uzbudljiva iskustva u kojima su se događale spontane reakcije izvođača i publike u odnosu na prezentirane elemente. Važnost ove radionice ogleda se u činjenici da je MONTAЖ$TROJ uspješno ujedinio hrvatske i srpske umjetnike nakon desetogodišnjeg prekida suradnje uzrokovane ratom.

Izvedbeni podaci

Koncept i režija: Borut Šeparović / Asistent: Damir Klemenić i Irma Baatje / Teorijska podrška: Machin_a / Izvođači: Damir Klemenić i Irma Baatje i sudionici odabrani na audiciji / Produkcija: MONTAЖ$TROJ (HR), CENPI i BITEF teatar (YU)