DUG POKREĆE SVIJET!

Kolektiv MONTAЖ$TROJ i Zagrebačko kazalište mladih vas pozivaju na tribinu o dugovima.

Što pokreće svijet? Kolektiv MONTAЖ$TROJ i Zagrebačko kazalište mladih vas pozivaju na tribinu o dugovima. U trenutku kada je stvoren zakonski okvir za poboljšanje ekonomske situacije korisnika kredita s valutnom klauzulom u švicarskom franku, javni dug postaje dominantnom temom dnevnopolitičke retorike. Tribina “Dug pokreće svijet!” otvorit će prostor za polemiku o našim individualnim i kolektivnim dugovima, o posljedicama dužništva na sudbine građana i na perspektivu razvoja našega društva.

Na tribini će govoriti: Sandra Benčić – Centar za mirovne studije, Davor Huić – izvršni direktor udruge poreznih obveznika Lipa, Goran Jeras – upravitelj Zadruge za etično financiranje i Petra Rodik – docentica na Odsjeku za sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tribinu će moderirati novinarka Ivana Dragičević.

Kolektiv MONTAЖ$TROJ i Zagrebačko kazalište mladih pozivaju vas da sudjelujete na tribini koja će se održati u dvorani Miška Polanca Zagrebačkog kazališta mladih 11. veljače 2016. godine s početkom u 18 sati i 30 minuta. Tribina “Dug pokreće svijet!” dio je procesa nastanka kazališne predstave CRNA KNJIGA redatelja Boruta Šeparovića, u koprodukciji Zagrebačkog kazališta mladih i MONTAЖ$TROJ-a. Predstava CRNA KNJIGA bit će premijerno izvedena 11. ožujka 2016. godine

Arhiva

Novosti