SKUP “A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?”

Petodnevni program obilježavanja 25 godina djelovanja MONTAЖ$TROJ-a kulminirat će na sam rođendan, 22. prosinca 2014. godine kada će biti održan skup A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? Na toj će nekonvencionalnoj i za dijalog otvorenoj tribini skupina istaknutih intelektualaca i aktivista govoriti o potencijalima revolucionarne promjene društva u kojem živimo.

Govornici skupa A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? bit će Dean Duda – profesor književnosti, Ivan Ergić – bivši nogometaš i društveni komentator, Marina Ivandić – aktivistica i članica BRID-a i Tomislav Klauški – novinar. Moderator će biti Boris Postnikov – publicist a domaćin Borut Šeparović – utemeljitelj MONTAЖ$TROJ-a.

Govorimo o revoluciji. Ili barem o društvu u kojem se pitanje revolucije ponovno otvara – makar, još uvijek, samo na gradskim zidovima. Čija revolucija, zanima nas. Tko bi je trebao voditi? I kamo? Protiv koga – ili čega – revolucija? Gdje je tražimo, gdje je nikada nećemo naći? Tko je ismijava, tko je inspirira? Tko je se boji, tko joj se ruga? Tko je stoka, tko misli da nije?

MONTAЖ$TROJ vas pita: A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?

Arhiva

Novosti