ZADNJA “REVOLUCIJA” U OVOJ SEZONI!

Iskoristite posljednju priliku i 25. svibnja u 20 sati pogledajte predstavu koja ujedinjuje elektronsku glazbu, frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman!

PREDSTAVA A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?

Posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni zagrebačka publika ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?. Predstava kojom Montažstroj slavi 25 godina postojanja zaigrat će 25. svibnja u Zagrebačkom kazalištu mladih, a zatim joj predstoji međunarodna turneja.

A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? propituje suvremenu komodifikaciju društvenog bunta kojeg je osamdesetih godina prošlog stoljeća iznjedrio glazbeni album “Paket aranžman” i jugoslavenski novi val. To je predstava o pravnim posljedicama stava da glazbu možemo međusobno dijeliti, a da pritom ništa ne izgubimo. Ona govori o današnjem društvu u kojem je najveća vrijednost novac. Govori o taštini, licemjerju, nedosljednosti i konformizmu. 

Nakon zadnje zagrebačke izvedbe Montažstroj će se uputiti u Ljubljanu i 27. svibnja nastupiti na Festivalu Prelet. Ovaj ljubljanski festival devetu godinu zaredom održava se u Slovenskome mladinskom gledališču i nudi presjek najupečatljivijih kazališnih izvedbi koje potiru konvencionalne kazališne prakse.

Iskoristite posljednju priliku i 25. svibnja u 20 sati pogledajte predstavu koja ujedinjuje elektronsku glazbu, frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman! Sve o cijenama redovnih ulaznica saznajte na službenoj stranici Zagrebačkog kazališta mladih.

Arhiva

Novosti